Etiket Sonuçları: mart

Mrt

Şanlı tarihimizdeki kahramanlık destanlarından biri de Çanakkale Zaferidir.

Çanakkale Zaferi, bütün dünyayı şaşkınlık içinde bırakan gerçek bir iman ve eşsiz bir kahramanlık destanıdır.

18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 109. yıldönümünde başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, milletimize bu eşsiz zaferin gururunu yaşatan, vatanımız, bağımsızlığımız, milli birlik ve bütünlüğümüz uğrunda canlarını feda eden aziz şehitlerimizi ve ebediyete irtihal eden kahraman gazilerimizi rahmet, minnet ve şükranla anıyoruz.

Mrt

Okulumuz öğretmenleri, İngilizce Öğretmeni Büşra DENGİZ ÇELİK önderliğinde 8 Mart Dünya Kadınlar gününü kutladılar. Emeklerinden dolayı teşekkür ediyoruz.

Okulumuzun değerli kadın öğretmenleri, velileri, personelleri başta olmak üzere tüm kadınların 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü kutluyoruz.

Mrt

12 Mart İstiklâl Marşı'nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy'u Anma Günü İlçe Programı okulumuzca düzenlendi.

Saygı Duruşu ve İstiklâl Marşı'nın okunması ile başlayan programa, Kaymakamımız Yasin ERDEM, Yenice Belediye Başkanı Zeki ÇAYLI, İlçe Emniyet Amiri Kadir İPEK, İlçe Jandarma Komutanı Kenan YÜCEL, İlçe Milli Eğitim Müdürü Murat ÇORBACI, ilçe protokolü, daire amirleri ve siyasi parti liderleri katıldı.

Çeşitli etkinlikler düzenlenen Anma Programımız günün anlam önemini vurgulayan konuşma, 12 Mart Tiyatro Gösterileri, şarkıları ile İstiklâl Marşı'mızın on kıtasının okunmasıyla devam etti. Program, 12 Mart İstiklal Marşı'nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy'u Anma Günü münasebetiyle düzenlenen yarışmalarda dereceye giren öğrencilere hediyelerinin takdim edilmesiyle sona erdi.

Programımızda emek veren, destek veren, katılım sağlayan yanımızda olan tüm öğretmenlerimize ve öğrencilerimize ayrı ayrı teşekkür ediyoruz.

Dilek KOCABAŞ -İHA (Teşekkürler)

Mrt

İlçemizde Deprem Haftası nedeniyle tüm okullarda eş zamanlı olarak "Deprem Anı ve Tahliye Tatbikatı" gerçekleştirildi.

İsmetpaşa İlkokulu – Ortaokulu'nda yapılan Deprem Anı ve Tahliye Tatbikatına Kaymakamız Sayın Yasin ERDEM, İlçe Emniyet Amiri Kadir İPEK, İlçe Jandarma Komutanı Kenan YÜCEL, İlçe Milli Eğitim Müdürü Murat ÇORBACI, AFAD Gönüllüleri, okul yönetimi, öğretmen ve öğrenciler katıldı.

İlk sirenle sınıfta "çök-kapan-tutun" yöntemini uygulayan öğrenciler, ikinci sirenle birlikte öğretmenlerinin koordinesinde okulun bahçesinde bir araya geldi.

Bu arada itfaiye ekiplerince itfaiye merdiveni yardımıyla sınıflardan yaralı halde kurtarılan öğrenciler sağlık ekiplerince yapılan ilk müdahalenin ardından hastaneye sevk edildi.

Yine devamında Deprem Anında olası yangın durumlarına karşı da Yenice Belediyesi İtfaiye Amirliği personeli tarafından öğrencilere yangın söndürme eğitimi verilip, öğrencilerle birlikte uygulamalar yapıldı.

Tatbikatta emeği geçenlere ve desteklerinden dolayı Yenice Belediyesi İtfaiye Amirliği Personellerine, 112 Acil Durum Personelleri ile YEDOK Afad Gönüllerilerine teşekkür ederiz.