Etiket Sonuçları: okuyorum

Mrt

Mart ayında Okuyorum Öğreniyorum Projesi kapsamında 6/A sınıfı öğrencileri ile okudukları bir kitabın sonunu yeniden yazmaya yönelik etkinlik yapılmıştır.  Yazılan yazılar öğrencilere okutturulmuş ve yazılar hakkında fikir alışverişi yapılmıştır. Öğrencilerimiz yapılan etkinlikten büyük keyif aldı. Geleceğin yazarlarını yetiştirmeye dönük bu çalışma başarılı bir şekilde yapılmıştır.  Emeği geçen öğrencilerimize ve Türkçe Öğretmenimiz Ömer Alagöz'e teşekkür ederiz.

Mrt

Eğitim Kenti Karabük: Okuyorum Öğreniyorum Projesi kapsamında Storyboard That web uygulamasıyla çizgi roman hazırladık.

22 Şubat Perşembe günü Türkçe öğretmenimiz Ömer ALAGÖZ rehberliğinde yaklaşık 10 öğrenciden oluşan grupla "Bir Öğrencinin Okuldaki Bir Günü" nü anlatan bir çizgi roman tasarımı yapılmıştır. Yapılan bu etkinlikle öğrencilerin eğlenerek öğrenmesi amaçlanmıştır.