KARABÜK / YENİCE - İsmetpaşa Ortaokulu

Etiket Sonuçları: ziyaret

Mrt

Öğretmen ve öğrencilerimizle bugün 1974 Kıbrıs Barış Harekatında Gazi olan Nurettin ONUR amcamızı ziyaret ettik.

Ziyarette öğrencilerimiz, Gazi amcalarına merak ettiklerini sorarken, Değerli Gazimiz de Kıbrıs Barış Harekatı ile ilgili anılarından bahsetti.

Gazimiz Nurettin Amca ve ailesine misafirperverlikleri için teşekkür eder, bu vesileyle kendisine ve tüm Gazilerimize sağlıklı bir ömür diler, aramızdan ayrılan tüm şehit ve gazilerimize de Allah’tan rahmet diliyoruz.

Nis

Kaymakamımız Sayın Büşra GÜNEŞ, İlçe Milli Eğitim Müdürü Sayın Murat ÇORBACI ile okulumuzu ziyarette bulundular.

Okulumuz Kütüphane, Ana Sınıfı, Özel Eğitim Sınıfı ve Zeka Oyunları Atölyesini ziyaret eden Kaymakamımız, öğrencilerimizle yakından ilgilenerek sohbet etti ve eğitim hayatlarında başarılar diledi.

Yine ziyarette Milli Eğitim Şube Müdürlerimiz ile İsmetpaşa Mahalle Muhtarı Elvan KARAKAŞ da hazır bulundular.

Sayın Kaymakamımıza ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederiz.

Haz

Okulumuz 8.sınıf öğrencilerimiz Mesleki Tanıtım ve Ortaöğretim Kurumlarını Tanıma amacıyla Müdür Yardımcımız Ender KOYMATCIK ve Sınıf Rehber Öğretmeni Songül DEREBAŞI ile birlikte Yortan Çok Programlı Anadolu Lisesini ziyaret ederek okuldaki bölümler hakkında bilgi sahibi oldular. Ayrıca okuldaki öğretmen ve idareciler ile tanıştılar.

Yortan Çok Programlı Anadolu Lisesi Müdürü Ertuğrul KARAKIRIK'a misafirperverliklerinden dolayı teşekkür ederiz.