OKUL AİLE BİRLİĞİ GENEL KURULUNA DAVET

Okulumuzun 2023 –2024 Eğitim -Öğretim Yılı Okul Aile Birliği Genel Kurul toplantısı 21/10/2023 Cumartesi günü saat 10.30'da okulumuzda yapılacaktır. Toplantı ile ilgili gündem aşağıya çıkarılmış olup, tüm velilerimizin katılımlarını ve Okul Aile Birliği yönetimine aday olmak isteyenlerin, okul yönetimiyle iletişime geçmelerini önemle rica ederiz.

GÜNDEM MADDELERİ:

1. Açılış ve Yoklama

2. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı

3. Okul Aile Birliği Yönetmeliği Hakkında Bilgilendirme

4. Geçici Divan Teşekkülü (Başkan ve Yazman seçimi) ve Divan Kurulu Başkanı ile Yazmanın Seçimi

5. Okul Müdürü'nün Konuşması (Okul hakkında genel bilgilendirme)

6. Yönetim ve Denetim Kurulu Faaliyet Raporlarının Görüşülerek ibra edilmesi.

7. Yeni Yönetim ve Denetleme Kurulunun Seçilmesi (Denetim Kuruluna Veliler Arasından 1 Asil, 1 Yedek; Yönetim Kurulu 5 asil 5 yedek)

8. Tahmini Bütçenin Görüşülmesi

9. İhtiyaçların Giderilmesinde Yönetim Kurulunu Yetkilendirmek

10. Öğrenci Kıyafetleri Hakkında Konuşma.

11. Okulun Eğitim Öğretim Kalitesini Yükseltmek İçin Gerekli Tedbir ve Önerilerin Görüşülmesi.

12. Dilek ve Temenniler

13. Kapanış.

Not : İş bu duyurumuz Milli Eğitim Bakanlığı(MEB) Okul Aile Birliği Yönetmeliği çerçevesinde RESMİ DAVET(tebliğ) niteliğindedir.

Yayın: 12.10.2023 - Güncelleme: 12.10.2023 00:34 - Görüntülenme: 53