EĞİTİM KENTİ KARABÜK PROJESİ: İNGİLİZCE KÜTÜPHANE OLUŞTURMA

Mart ayında İngilizce kütüphane oluşturma kapsamında okulumuzun İngilizce dersi gören sınıflarının (2-8. Sınıflar) tamamı seviyesinde hikâye kitapları temin edilmiştir. Bu kitaplar okulumuzda mevcut olan kütüphanenin bir kısmına yerleştirilmiş, kütüphane kuralları da asılarak öğrenciler ile birlikte küçük bir İngilizce kütüphanesi oluşturulmuştur. Öğrencilerimiz hikâye kitaplarını ödünç almaya başlamışlardır. İngilizce öğretmeni Büşra DENGİZ ÇELİK yönetiminde, kitaplar okunarak içerisindeki etkinlikler yapılarak öğrenciler tarafından geri dönütler verilmeye başlanmıştır. Öğrencilerin farklı bir dilde kitap okuyabilmeleri özgüvenleri geliştirmeye yardımcı olmuş, farklı bir bakış açısı kazanmalarını sağlamıştır. Proje kapsamında emeği geçen öğrencilerimize ve İngilizce öğretmenimiz Büşra DENGİZ ÇELİK’ e teşekkür ederiz.

28-03-202428-03-202428-03-202428-03-2024

Yayın: 28.03.2024 - Güncelleme: 28.03.2024 12:52 - Görüntülenme: 32