Etiket Sonuçları: kütüphane

Mrt

Mart ayında İngilizce kütüphane oluşturma kapsamında okulumuzun İngilizce dersi gören sınıflarının (2-8. Sınıflar) tamamı seviyesinde hikâye kitapları temin edilmiştir. Bu kitaplar okulumuzda mevcut olan kütüphanenin bir kısmına yerleştirilmiş, kütüphane kuralları da asılarak öğrenciler ile birlikte küçük bir İngilizce kütüphanesi oluşturulmuştur. Öğrencilerimiz hikâye kitaplarını ödünç almaya başlamışlardır. İngilizce öğretmeni Büşra DENGİZ ÇELİK yönetiminde, kitaplar okunarak içerisindeki etkinlikler yapılarak öğrenciler tarafından geri dönütler verilmeye başlanmıştır. Öğrencilerin farklı bir dilde kitap okuyabilmeleri özgüvenleri geliştirmeye yardımcı olmuş, farklı bir bakış açısı kazanmalarını sağlamıştır. Proje kapsamında emeği geçen öğrencilerimize ve İngilizce öğretmenimiz Büşra DENGİZ ÇELİK’ e teşekkür ederiz.

Ock

İlçemizde faaliyet gösteren Yenice Doğa Sporları Acil Kurtarma Derneği aracılığıyla Yapı Kredi Bankası tarafından okulumuza 5 adet bilgisayar yardımında bulunuldu. Bilgisayarlarımız geçtiğimiz günlerde açılan kütüphanemize kurularak öğrencilerimizin kullanımına sunuldu.

Bilgisayarlar için Yenice Doğa Sporları Acil Kurtarma Derneği Başkanı Silvan TOPRAK ve üye Kamil ELİYAZICI 'ya, ayrıca Yapı Kredi Bankası ile temsilci Gürcan DEMİRCİ' ye okulumuz ve öğrencilerimiz adına çok teşekkür ederiz.

Ara

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip ERDOĞAN'ın eşi Emine ERDOĞAN'ın himayelerinde Milli Eğitim Bakanlığı ile Kültür ve Turizm Bakanlığınca başlatılan "Kütüphanesiz Okul Kalmasın" projesi doğrultusunda bugün Sayın Valimiz Fuat GÜREL'in teşrifleriyle gerçekleştirilen eş zamanlı Kütüphane açılışında okulumuza kazandırılan kütüphanenin açılışını gerçekleştirdik.

Açılışta İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Murat ÇORBACI, şube müdürü Erol DOYMUŞ, okul müdürü Ferdi KURT, mahalle muhtarımız Elvan KARAKAŞ, aile birliği Başkanımız Muzaffer ÇAMLI, öğretmenlerimiz ve öğrencilerimiz yer aldı.

Açılan kütüphanenin okulumuz adına hayırlı olmasını dilerken; bu projede ve kütüphanenin hazırlanmasında emeği geçen herkese teşekkür ederiz.