KARABÜK / YENİCE - İsmetpaşa Ortaokulu

Ekm

Okulumuzun 2023 –2024 Eğitim -Öğretim Yılı Okul Aile Birliği Genel Kurul toplantısı 21/10/2023 Cumartesi günü saat 10.30'da okulumuzda yapılacaktır. Toplantı ile ilgili gündem aşağıya çıkarılmış olup, tüm velilerimizin katılımlarını ve Okul Aile Birliği yönetimine aday olmak isteyenlerin, okul yönetimiyle iletişime geçmelerini önemle rica ederiz.

Sevgili Öğrenciler, Kıymetli Velilerimiz!

Çevre duyarlılığı ve geri dönüşüme katkı amacıyla atık kâğıtları ve kullanılmış kitapları topluyoruz. 2022-2023 eğitim-öğretim yılı boyunca kullandığımız ders kitapları, soru bankaları ve evimizde bulunan atıl durumdaki kâğıt niteliğindeki atıkları 16 Haziran 2023 tarihine kadar okulumuza teslim edebilirsiniz.

Unutmayın; geri dönüşüme destek, geleceğe destektir.

May

“Herkesin yardımlaştığı yerde işler yarım kalmaz.“ diyerek Değerli Velilerimizin desteğiyle okulumuz yararına Kermes düzenliyoruz.

Siz saygıdeğer halkımızı Kermesimize davet ediyor, desteklerinizi bekliyoruz.

Ock

27.12.2022 Salı günü saat 11.00'de Yenice Halk Eğitimi Merkezi işbirliğimizde her hafta gerçekleştirilecek Aile Okulu Eğitimlerimiz başlıyor.

Siz değerli velilerimizi bekliyoruz.

Değerli Veliler ve sevgili öğrencilerimiz;

Sizlerin görüşlerine önem verdiğimizi her fırsatta söylüyoruz. Bu anlamda görüşlerinizi daha kolay yoldan gönderebilmeniz adına sizler için DİJİTAL ISTEK/ÖNERİ KUTUSU oluşturduk. Aşağıda göndereceğimiz bağlantıdan sene boyunca istediğiniz zaman görüşlerinizi bize gönderebilirsiniz.

Görüşleriniz varsa mutlaka paylaşmanızı önemle rica ederiz.

Forma ulaşmak için tıklayınız >>> İSMETPAŞA İLKOKULU-ORTAOKULU DİJİTAL ISTEK/ÖNERİ KUTUSU (google.com)

Formda kesinlikle kişisel bilgilerinizin tarafımızca bilinmeyeceğini unutmamanızı önemle bilgilerinize sunarız.

Ekm

Okul aile birliği genel kurulunda velilerimizden gelen talep sonucu yapılan kıyafet anketi sonucuna göre 1-6. sınıflarda forma giyilmesine karar verilmiştir.

Bu uygulama kademeli olarak gelecek yıllarda tüm sınıflarda uygulanacaktır.

Ekim ayı sonuna kadar (31 Ekim 2022) aşağıda belirtilen kıyafetlerin temin edilmesi gerekmektedir.

Bilgilerinize.